ID: 16558

Title: Kursuslokaler - http://www.konventum.dk/kursuslokaler

PageRank:

Beskrivelse:

Find kursuslokaler til jeres næste arrangement hos Konventum.

Konventum ved Helsingør har veludstyrede kursuslokaler og nyindrettede værelser til overnatning.

Når du skal arrangere et vellykket kursus eller undervisningsforløb, er det vigtigt at finde frem til de helt rigtige kursuslokaler. Konventum tilbyder lyse og venlige kursuslokaler på Lo-skolens konferencecenter ved Helsingør. Alle kursuslokaler er udstyret med moderne AV- udstyr. Det vil sige, at du har adgang til bærbar pc, projektor, glastavle, trådløst internet og flipover. Derudover er vi naturligvis parate til at hjælpe, hvis du har ønsker om yderligere udstyr i kursuslokalet.

Konventums kursuslokaler ligger i et smukt område med udsigt over Øresund.

Kursuslokalerne er placeret i et interessant byggeri, som har opnået international anerkendelse. Bygningerne er spredt ud, så det i stedet for en samling kursuslokaler føles som at være i en sydeuropæisk landsby. Det betyder, at du og dine kursusdeltagere kan gå fra kursuslokalerne ud i grønne områder og gårdhaver, hvor I kan slappe af og samle ny energi.

Udover kursuslokaler har Konventum naturligvis mulighed for overnatning på i alt 212 enkeltværelser, hvoraf 80 har mulighed for ekstra opredning. Alle værelser er nyistandsatte og er udstyret med blandt andet skrivebord, internet og fladskærms tv. Endelig tilbyder Konventum forplejning, så undervisningen i kursuslokalerne glider lettere ned. Vi lægger vægt på altid at tilberede menuerne af friske råvarer og vores varmærke er “ny dansk madkvalitet”.

Link ejer: Michael Lagoni

Dato tilføjet: September 14, 2011

Antal Hits: 0