ID: 8621

Title: Langhoff Promotion | Reklameløsninger | Firmagaver | Gaveartikler | Reklamegaver | Reklameartikler - http://www.langhoff.dk

PageRank:

Beskrivelse:

We Connect your Brand

En effektiv promotion- og gavestrategi er ikke så simpel, som at vælge et produkt og tilføje et logo. Promotionsartikler bliver ofte betragtet som et traditionelt medie, men når det bruges rigtigt, kan det være meget mere involverende for slutbrugeren end trykte reklamer, radio, bill board kampagner osv.

Langhoff Promotion er af den overbevisning, at en promotionsstrategi skal tage udgangspunkt i virksomhedens værdikæde, salgsprogram, loyalitetsprogram, produktlancering osv. Den skal udtrykke virksomhedens og dens brand/s værdier, og som en vedvarende påmindelse, være en værdifuld og brugbar genstand for slutbrugeren.

Vi har i Langhoff derfor sammensat et totalløsningskoncept, der forsyner dig med en løsning for promotionartikler og -services, der er forankret i din strategiske position, brandværdier, målgruppe og den sammenhæng, som den skal passe ind i. Med andre ord – we connect your brand.

……………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………………


Verdensomspændende partnerskab

Langhoff Promotion er medlem og medejer af to internationale organisationer, EURIMAGE og IPPAG, der i vid udstrækning fungerer som kompetencecentre for vores organisation og vores kunder i Danmark.

Globalt samarbejde – 25 lande – 5 kontinenter

IPPAG (International Partnership for Premiums And Gifts) er et verdensomspændende samarbejde bestående af 27 medlemmer i 25 lande. Samarbejdet har eksisteret i over 30 år og repræsenterer i dag en årlig indkøbsvolumen på over USD 200 mio. Vi har fælles kontor i Hong Kong og samarbejdet tjener flere formål:

• produkt- og leverandørsourcing
• fælles leverandørplatform
• idé- og erfaringsudveksling via fælles database

Preferred Supplier Program

Med den øgede globalisering oplever vi stigende behov hos vores internationalt orienterede kunder, omkring fælles produktudvikling, fælles indkøb, fælles lagre og fælles distribution landene imellem. I IPPAG regi er der fx. udviklet Webshop løsninger, der ikke alene er et markedsføringsredskab, men også en administrativ lettelse, for såvel nationale som internationale virksomheder.
I vores Eurimage samarbejde udvikler vi vores markedsladende promotionkatalog med 150 siders inspiration.

Link ejer: Langhoff Promotion

Dato tilføjet: May 11, 2009

Antal Hits: 4