ID: 13614

Title: Margretenborg – Rengøring – vi VIL være bedst - http://www.margretenborg.dk

PageRank:

Beskrivelse:


Vi VIL være bedst!

Hvorfor vælge Margretenborg ?

Rengøring – vi VIL være bedst. Vi kunne godt have valgt at kalde det, vi er bedst, for det er vi, men vi lærer hver dag, hele tiden – fordi selv verdensmestre træner – vi VIL være bedst.

Vores mission er at Margretenborg skal vokse til at omsætte for mere end 17 mio i 2013. Med start i trekantsområdet skal Margretenborg vokse nationalt.

Vores vision er at Margretenborg vil udføre almindelig rengøring, samt nært beslægtede services. Vi vil være bedst – til rengøring, samt være en attraktiv socialt ansvarlig virksomhed. Vi vil være Danmarks bedste rengørings udbyder og være blandt Danmarks bedste arbejdspladser.

?


Hvordan gør vi det ?

Det gør vi ved, hele tiden at have fokus på vores medarbejdere – vi gør alt for at motivere dem, både socialt og fagligt. Det gør at vores medarbejdere bliver hos os – og de forstår hvad de skal lave ude hos kunderne, det kan være alt lige fra de store ting til det små, som fx at huske at slukke lyset efter sig – det kan ses direkte hos jer både økonomisk med især med en langt bedre kvalitet og en langt større tilfredshed.

Hele vores filiosofi bygger på at have tilfredse medarbejder – har vi det – har vi dem længe ansat – er de det – ved vores ansatte hvad de skal gøre for at gøre vores kunder glade – måske vi kommer med en god ide, fortæller om en ting der gået i stykker – vi sætter en ære i at være bedst.

Link ejer: Bo Glerup

Dato tilføjet: October 20, 2010

Antal Hits: 0