ID: 20405

Title: Mer Revision - http://www.merrevision.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Har du brug for en professionel revisor, der taler klart og forståeligt, så du til alle tider kan være 100% sikker på hvad du betaler for? Så tilbyder MerRevision at være behjælpelige.
Vi er et familiedrevet revisionsfirma med en lang og stolt historie. Vi har siden 1950’erne arbejdet hårdt på at yde professionel og personlig service til vores kunder indenfor bl.a. bogføring, skat og revision.
Vores kundegruppe omfatter alt fra små enkeltmandsfirmaer til større andelsboligforeninger, og vi har erfaring med alle tænkelig bracher, og denne spændvidde har givet os kompetencerne til at arbejde med alle opgaver, du måtte præsentere for os.
Mangler du en hjælpende hånd til at gennemgå din virksomheds årsregnskab, at forstå din skattesituation eller måske rådgivning omkring alt fra budgettering til firmabil? Vi klarer stort som småt i et klart og gennemsigtigt sprog og til en overkommelig pris, hvor vi mener, at alle kan være med.
Som en ekstra service tilbyder vi altid vores kunder at komme ind til et gratis indledende møde, hvor vi i fællesskab kan finde frem til hvad der bedst vil gavne netop din virksomhed.
Er du interesseret i vores services, kan du til hver en tid tage fat på os på telefon 46 32 56 32. Telefonen er åben mandag til fredag mellem ni og halv fire. Ellers kan du også altid sende en besked til vores mail, [email protected], som vi besvarer i vores åbningstider. Vi ser frem til at hjælpe dig.

Mer Revision
Ledreborg Alle 130
4000, Roskilde
Tlf. 46 32 56 32

Link ejer: Mer Revision

Dato tilføjet: november 27, 2015

Antal Hits: 0