ID: 20515

Title: Mercantor ApS - http://mercantor.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Er du virksomhedsejer, og ønsker du at sikre din virksomheds økonomi uden at miste fokus på din egne kernekompetencer? Mercantor i Hillerød tilbyder økonomisk rådgivning for små og mellemstore virksomheder.

?

Vi tager os af din økonomi. Vi kan bl.a. hjælpe med: Bogføring, fakturering og lønregnskab. Økonomi er en kompliceret størrelse og derfor er det en god idé at få hjælp fra af en kompetent revisor.

?

I et samarbejde med Mercantor, får du en revisor, der taler i et menneskeligt sprog. Alle vores medarbejdere arbejder på et højt fagligt niveau, hvilket er din sikkerhed for en gennemarbejdet og godkendt løsning. Alle løsninger udarbejdes efter den enkelte kundes ønsker.

?

Mercantor holder til på Slotsgade 53, 2. sal, 3400 Hillerød. Der er mulighed for at parkere bilen, men du kan også benytte dig af offentlig transport. Ønsker du mere information, er du altid velkommen til kontakte os på telefon 89 88 43 73 eller gennem den kontaktformular, som du finder på vores hjemmeside. Vi ser frem til at høre fra dig.

?

Mercantor ApS

Slotsgade 53, 2. sal

3400 Hillerød

70 28 10 14

Link ejer: Mercantor ApS

Dato tilføjet: april 6, 2016

Antal Hits: 0