ID: 15194

Title: Midtjysk Psykoterapi - http://www.midtjyskpsykoterapi.dk

PageRank:

Beskrivelse:

  Er du i livskrise eller har du vanskeligt ved at håndtere tilværelsen? Føler du dig tom, ved du ikke hvad du vil med dit liv? Har du svært ved at mærke dine følelser, har du en indre uro? Er dine relationer til andre besværlige, med konflikter og misforståelser.

  Har du lavt selvværd, mangler du troen på dig selv, synes du ikke du slår til eller er god nok – har du tendens til at sammenligne dig med andre.
  Er du en der forsøger at gøre andre tilpas, eller har du brug for at andre er tilfreds med dig for at du har det godt?

  Er I et par i akut krise eller har I det svært med kommunikationen? Har i mistet gnisten? Er der magtkampe som i ikke ved hvad i skal gøre ved? Parterapi kan være med til at genskabe glæden, kærligheden og nærheden i jeres parforhold.

  Føler I jer ikke hørt eller forstået af hinanden? Parterapi kan her hjælpe med at ændre kommunikationen så i begynder at føle jer hørt og forstået af den anden.

   De fleste mennesker kan få brug for støtte til at komme videre i livet eller ud af en krise gennem psykoterapi eller parterapi.

   Mere end 15 års erfaring i samtaler, psykoterapi og parterapi. En uddannelse som psykoterapeut, gestaltterapeut, familieterapeut, gruppeterapeut, individuel- og parterapeut.

   Medlem af Dansk Psykoterapeut Foreningen.

   Link ejer: Peder Jensen

   Dato tilføjet: marts 21, 2011

   Antal Hits: 2