ID: 16657

Title: MyBestTreat – find og anbefald de bedste behandlere - http://mybesttreat.com

PageRank:

Beskrivelse:

MyBestTreat er en hjemmeside, hvor du kan finde den hjælp og support, du har brug for omkring helse og sundhed for både krop og sjæl. MyBestTreat er et netværk, hvor man kan dele sine gode oplevelser og hjælpe andre finde de bedste behandlere. Det virker præcis som god gammeldags “mund til mund metode” eneste forskel er, at de gode ord bliver spredt til flere mennesker ved hjælp af nettet.

Det er gratis MyBestTreat er en gratis internet service hvor du kan dele dine bedste erfaringer. Og med tiden når vi alle har delt vil du kunne finde de bedste behandlere, healere og terapeuter på alle områder – til både krop og sjæl. Det kan være alle slags behandlere – den eneste betingelse er at han eller hun virkelig har hjulpet.
Del dine erfaringer Kender du en god hudlæge, en fantastisk homøopat, en god fysioterapeut eller en dygtig coach som virkelig har hjulpet dig? Så må du endelig fortælle om dem. Du vil kunne hjælpe os andre ved at dele dine erfaringer her på MyBestTreat. Dine anbefalinger er super værdifulde og vil hjælpe andre med at finde deres vej.

Link ejer: Ann Randrup

Dato tilføjet: oktober 7, 2011

Antal Hits: 0