ID: 9133

Title: Nu-coaching (Lev i nuet og skab forandring) - http://nu-coaching.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Med ID-lifecoaching er der fokus på forandring. Jeg har ikke et trick i baghånden, der løser alle problemer. Men jeg har en masse værktøjer og teknikker, som kan hjælpe dig til i første omgang at identificere nogle bagvedliggende bevæggrunde for dine handlinger, for derefter at hjælpe dig til at prøve nye løsningsmodeller. Det essentielle er at det er dig der finder DIN løsning. Jeg er din sparringspartner, som rummer dig præcis som du er.

En et væsentligt element i ID-lifecoaching er at komme bagom en problemstilling og afklare dit dybeste ønske. At hjælpe dig til at finde ud af hvem du virkelig er. Ikke hvem andre mennesker syntes du skal være. Ikke at være noget som i virkeligheden hænger sammen med noget du skal bevise for andre.

Traditionelt er coaching ofte forbundet med noget om at kunne præstere noget bedre. Hvis du kommer til mig med ønsket om at blive coachet til at præstere noget mere eller bedre i en given sammenhæng, vil jeg med sikkerhed begynde at undersøge bevæggrundene for det du gør. Hvis bevæggrunden er et dybtfølt ønske er det fint. Hvis bevæggrunden er at du skal præstere noget på 30 år over for en kritisk forældre, så er der pludselig noget ”interessant at arbejde med”.

Mange mennesker foretager mange valg i livet som dybets set ikke er til gavn for dem selv på et dybere liggende niveau. Alligevel træffer de valgene fordi en del af dem får en gevinst.

Det kunne f.eks. være perfektionisme. På den ene side er det en god ting at gøre et stykke arbejde godt. Det giver måske anerkendelse blandt kollegaer. Men på den anden side er det også et problem hvis det bliver en tvingerne nødvendighed at gøre et stykke arbejde perfekt. Specielt hvis selvopfattelsen er at arbejdet ikke bliver gjort godt nok, og du møder op hos mig for at blive mere perfekt.

Jeg kan hjælpe dig hvis du:

– Er begyndende stresset. (Alvorlig stress skal løses hos en terapeut eller psykolog)

– Har problematiske relationer til andre.

– Har behov for at sætte præcise mål

– Går rundt med nogle følelser du ikke forstår

– Har problemer i parforholdet.

– Har behov for en sparringspartner til at vende nogle problemstillinger med.

– Har problemer med selværd.

Min ID-coaching form er rummelig. Det er dig der i centrum. Bliver det for hektisk laver vi en kort meditation og du får lov til at mærke dine følelser. (ganske populært hos mange)

Du får ikke presset mange konkrete råd ud af mig, for det er jo dig der skal ”arbejde”. Jeg kan dog godt finde på at beskrive nogle generelle aspekter om temaer jeg finder passende i en given situation.

Husk på at ID-coaching er et led i en forandringsproces. Et problem bliver højest sandsynligt ikke løst på en session. Men du vil højest sandsynlig komme til at tænke nogle nye tanker og måske begynde at afprøve nye strategier for det der nu måtte være svær for dig.

Øvelse gør mester! Det gælder også håndteringen af livet. Derfor bør du udforske dig selv. Få hjælp af f.eks. mig og så øve dig videre igen. Det betaler sig.

Link ejer: Erik Sigård

Dato tilføjet: July 12, 2009

Antal Hits: 1