Warning: Declaration of AVH_Walker_Category_Checklist::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/onpart.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/4.2/class/avh-ec.widgets.php on line 0

Warning: Declaration of AVH_Walker_CategoryDropdown::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/onpart.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/4.2/class/avh-ec.core.php on line 0
Østerbro Dyreklinik – Onpart.dk – Dansk Link Directory

ID: 21157

Title: Østerbro Dyreklinik - http://www.osterbrodyreklinik.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Østerbro Dyreklinik består af et dedikeret team af dyrlæger, der hver dag gør deres yderste for at give kæledyr og deres ejere en tryg behandling i deres klinik på Østerbro i København. Her er kvalitet i enhver behandling altid omdrejningspunktet. For medarbejderne i klinikken er det helt afgørende, at alle kæledyr får en god behandling og at ejerne kan mærke, at deres kæledyr er i gode hænder. Derfor har de altid hjertet med sig, når de behandler eller undersøger et kæledyr i klinikken.

?

I klinikken tilbydes de mest almindelige behandlinger fx sterilisering og kastrering og grundige tandrensninger hos din hund eller kat. Har dit kæledyr behov for specialiserede behandlinger indenfor kirurgi og operation, hjælper klinikkens medarbejdere meget gerne med en henvisning til dygtige kirurger. De ønsker altid, at du og dit kæledyr får den bedst mulige behandling.

?

Søger du efter en dyreklinik i København, er Østerbro Dyreklinik et trygt valg.

?

Du er altid velkommen til at kontakte medarbejderne, hvis du har spørgsmål eller gerne vil bestille en tid. Du kan ringe på telefon 32 21 00 21 eller skrive en mail til info@osterbrodyreklinik.dk. Vil du gerne læse mere om klinikken, kan du kigge forbi deres website www.osterbrodyreklinik.dk.

Link ejer: Østerbro Dyreklinik

Dato tilføjet: August 1, 2017

Antal Hits: 0