ID: 20807

Title: PalleKoncept ApS - http://pallekoncept.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Pallekoncept er en danskejet virksomhed med base i Gadstrup på Sjælland. Vi har 10 års erfaring med køb og salg af alle slags paller til hele Danmark. Vi arbejder med to problemstillinger, da vi både forhandler paller og køber paller.

?

Er du på udkig efter nye paller?

?

Vores konsulenter har mere end 10 års erfaring med paller og specialpaller. Pallekoncept kan derfor give dig gode råd i, hvilken slags palle, du skal vælge ud fra den vare, du ønsker transportere. Kvaliteten af pallen betyder her særlig meget. Du vælger således kvaliteten af pallen ud fra din vares kvalitet. Af og til kan billige paller paller en god løsning. Andre gange skal du investere de dyre paller.

?

Vil du sælge dine paller?

?

Pallekoncept tilbyder at købe dine paller, hvis de er i god stand. Vi køber de fleste slags paller, hvor prisen afhænger af standen samt palletypen. Der er for eksempel forskel mellem EUR paller og engangspaller. Hvis du vil sælge dine paller, tilbyder vi at hente pallerne på din adresse. Vores vognmand tæller dine paller og efterfølgende overfører vi pengene til din konto.

Kategori:

Link ejer: Lars Nielsen

Dato tilføjet: november 23, 2016

Antal Hits: 0