ID: 8073

Title: Parterapi – mandegrupper – coaching – mandeterapi - http://www.tomasfriis.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Jeg er privatpraktiserende coach, mande- og parterapeut og beskæftiger mig med private klienter og deres personlige udvikling, parforhold, parterapi, seksualitet, kærstecoaching (både for mænd og kvinder) og med maskulinitet og manderoller.

Mit andet område er arbejdet som konsulent med personlige relationer (fx. i forbindelse med konflikter mellem medarbejdere eller mellem medarbejder og chef), med individuel og gruppecoaching og med andre projekter omkring Mening, Mål, Midler og Mediation” i virksomheder og organisationer.

Jeg er certificeret ID Life Coach fra ID Academy v/Ole Vadum Dahl, jeg er certificeret PREP Kursusleder fra Center For Familieudvikling og jeg er uddannet Par- og Psykoterapeut fra Skolen for Personlig Udvikling.

Jeg er endvidere Cand.Merc. fra Handelshøjskolen i København (CBS) og Universität zu Köln i Tyskland og har oprindeligt endvidere en detail-uddannelse som fotohandler.

Jeg arbejder med mennesker, forhold, samliv og valg i den forbindelse – funderet i en dyb og kærlig interesse i både kvinde- og mandekønnet, maskulinitet og manderoller – og ikke mindst parforhold, samliv og seksualitet.

Jeg tror på, at selverkendelse, samtale og selvansvarlighed er nøglen til at få et rigt og reelt tilfredsstillende liv – med sig selv, i parforholdet, seksuelt og i forbindelse med karrieren – overalt hvor man lever sit liv.

Jeg følger til enhver tid de etiske retningslinier fra ICF – International Coach Federation og endvidere fra Coach.dk, hvor jeg er medlem.

Hvis du vil have svar på et spørgsmål i “brevkasse-format”, så kan du spørge i brevkassen på www.skilsmisseklar.dk, som jeg redigerer sammen med psykoterapeut Nanna Leschly.

Du kan læse mere her om mit website og om tavshedspligt og andet af “det med småt”. Hvis der er noget du vil spørge om, så … spørg! Hvis du leder efter en anden terapeut eller coach vil jeg anbefale dig varmt at kigge på www.id-guiden.dk.

Derudover har jeg i 15 år arbejdet med Internettet som medie, salgskanal og forandringsværktøj – og generelt med forandring i virksomheder og organisationer. I mit professionelle liv har jeg beskæftiget mig med udvikling af projekter, organisationer, IT og arbejdsprocesser – og dermed udvikling af mennesker i forskellige roller som leder, projektleder og konsulent.

Tag det første skridt – kontakt mig helt uforpligtende på

[email protected]
eller på
4031 4014

Link ejer: Tomas Friis

Dato tilføjet: February 21, 2009

Antal Hits: 0