ID: 20492

Title: Partnerservice Hver Gang ApS - http://www.partnerservice.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Har du brug for et firma, der specialiserer sig i kontorrengøring- og service? Hvis dette er tilfældet står Partner Service klar til at være behjælpelige.

Vi er en seriøs virksomhed, der gør det nemt for danske virksomheder at sammensætte en totalløsning, der samler flere forskellige services hos én udbyder. En aftale med Partner Service sikrer dig en behagelig og gennemsigtig løsning, så du kan bruge tiden på at drive din virksomhed, i stedet for at gøre rent.

Vi hos Partner Service varetager et omfattende katalog af ydelser, der får hverdagen til at køre lidt lettere for de firmaer, der benytter sig af rengøring og kontorservice hos os. Vinduespudsning, levering af vand og frugt samt pasning af planter er bare et udpluk af de ting, vi varetager den daglige drift af.

Samtlige assistenter hos os har omfattende erfaring de kan trække på i deres arbejde. Faglig stolthed og glæde ved at indgå i et godt arbejdsmiljø er kendetegnende for vores ansatte.

Vi leverer vores rengøringsservices til kunder i hele landet, og vil hellere end gerne sørge for at dit kontor er præsentabelt for dine medarbejdere og kunder. Vil du vide mere, kan du til hver en tid kontakte os på vores telefonnummer +45 36 92 19 93 eller på mail [email protected] Vi holder til på Amager, nærmere bestemt Bådehavnsgade 42, og vi håber at du vil lade os stå for rengøringen og serviceringen af dit kontor.

Partnerservice Hver Gang ApS

Bådehavnsgade 42, 2

København SV 2450

51 92 84 60

Link ejer: Partnerservice Hver Gang ApS

Dato tilføjet: marts 11, 2016

Antal Hits: 0