ID: 20425

Title: Per Christensen Automobiler ApS - http://pc-auto.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Er du på udkig efter en nyistandsat bil af lidt ældre dato, der er i topklasse i forhold til den billige pris? Så er vores firma, Peter Christensen Automobiler, det perfekte sted at starte!

Peter Christensen Automobiler er en mekaniker og brugtvognsforhandler der i mere end 15 år har tilbudt lækre, brugte biler til fornuftige priser. Vores firma sælger i gennemsnit 800 biler pr. år, skal vi også hjælpe dig med at slå en god handel af?

Peter Christensen Automobiler består af en kompetent gruppe af mekanikere, der alle brænder for arbejdet med bilerne. Hele vores virksomhed er samlet i vores lokaler i Rødovre, som både råder over værksted, salgsafdeling og legerum til de mindste.

Drømmer du om at af med din bil og investere i en nyere model? Alle de biler vi opkøber bliver klargjort på vores eget værksted, hvilket er din garanti for et stykke tilfredsstillende arbejde.

Brænder du inde med spørgsmål eller leder du efter en helt bestemt bil, kan du altid kontakte os. Giv os et ring på telefon 44 91 19 03 eller besøg os på vores adresse i Rødovre, nærmere bestemt Slotsherrensvej 361. Vi glæder os at sælge, eller hjælpe dig med at købe, din drømmebil!

Link ejer: Per Christensen Automobiler ApS

Dato tilføjet: december 22, 2015

Antal Hits: 0