ID: 12829

Title: PolenRep – Bilreparation i Polen - http://www.polenrep.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Værksteder i Polen
Se her hvad PolenRep kan tilbyde indenfor bilreparationer i Polen (autolakering, autosadelmager, bilstyling, forkromning, rustbeskyttelse). Hvert polsk autoværksted som vi samarbejder med leverer topkvalitet og færdiggørelse til tiden.

Lakering
Autolak i topkvalitet under perfekte forhold. Den optimale forberedelse med dygtige og erfarne pladesmede efterfulgt af omlakering. PolenRep samarbejder også med værksteder som er specialiserede i renovering af veteranbiler. Som bekendt kræver den slags biler en særlig form for karosseriarbejde som foretages af erfarne autolakerer. Overvejer du styling af bil? Måske en billakering i kamæleonfarve var en idé?

Bilinteriør
Vores sadelmager tilbyder den bedste kvalitet indenfor bl.a. læderkabine. Læderindtræk med ægte autolæder eller kunstlæder, evt. med perforeret læder, kan laves i alle mulige farver og typer. Du kan også kombinere med Alcantara i din nye læderstue.

Auto reparation
På mekanisk arbejde og serviceeftersyn på bil, bus, lastbil og mc er der store besparelser at hente i Polen. PolenRep mekaniker har arbejdet med biler i mange år, og de seneste år også en del biler fra Danmark.

Båd renovering
Reparation af båd / yacht er også fordelagtigt at foretage i Polen. PolenRep har specialiseret os i bådhynder, båd udstyr og båd kaleche. Hynder til både kan fremstilles i alle slags materialer.

Link ejer: Bilreparation i Polen

Dato tilføjet: May 24, 2010

Antal Hits: 3