ID: 17738

Title: Polstring af møbler i København. - http://mh-s.dk/polstring-af-mobler/

PageRank:

Beskrivelse:

Møbelhåndværkerne er topprofessionel møbel polstring i København. Vi har årelang erfaring i polstring af møbler, restaurering af møbler, og er eneforhandlere i Danmark af Carl Malmsten møbler.

SOm kunde kan du være sikker på professionelt udført håndværk, da vi fastholder de gode gamle møbelpolstrer traditioner i hævd. Vores personale gode og dygtige håndværkere, og vi lægger stor vægt på at polstring af møbler skal uføres professionelt.

Som kunde bliver du hørt, og vi udfører vores arbejde præcist efter dit ønske, hvadenten det handler om polstring eller restaurering af møbler. Du vil have et bredt udvalg af møbelstoffer, fra topleverandører af kvalitets-tekstiler og læder, og vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed. Ikke to opgavert er ens, og vi sætter en stor ære i at udføre vores arbejde til kundens fulde tilfredshed.

Hvis du ønsker at vide mere om vores tilbud om restaurering af møbler, polstring af møbler og vores udvalg af møbelstoffer, er du velkommen til at klikke ind på vores hjemmeside og læse mere.
Med venlig hilsen
Møbelhåndværkerne – eksperterne i polstring i København.

Link ejer: Dorthe

Dato tilføjet: August 23, 2012

Antal Hits: 0