ID: 20417

Title: Profilpartners headhunting og rekruttering - http://www.profilpartners.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Profilpartners Search & Selection ApS har gennem mere end 20 år leveret solide løsninger inden for rekruttering og headhunting af personale til et bredt udsnit af danske og internationale virksomheder med en overvægt af opgaver inden for den tekniske branche.

Vi er ærlige og direkte i vores kommunikation og lover ikke mere, end vi kan holde. Vores erfarne researchere og konsulenter ved, hvad de taler om, og spilder hverken virksomhedernes eller kandidaternes tid. Derfor er vi meget selektive, når vi kontakter potentielle emner til et givent job.

Vi arbejder målrettet og professionelt på at hjælpe dygtige medarbejdere og spændende virksomheder med at finde hinanden.

Størstedelen af de opgaver, vi sidder med i dag, kan kun løses via headhunting. Profilpartners’ konsulenter har oparbejdet et indgående kendskab til de brancher vi beskæftiger os med og ved derfor oftest, hvor vi skal finde de interessante emner.

Når vi får et emne i spil, er vi altid grundige med at afdække hver enkelt jobsøgers kvaliteter, muligheder og kompetencer gennem dialog og tests. Det er vigtigt for os, at vi formår at levere professionel sparring til både jobsøger og virksomhed.

Som rekrutteringsbureau er vi passionerede omkring vores arbejde, og vi er glade for at kunne skabe værdi og gøre en forskel både for kandidaterne og for vores mange trofaste kunder. Vi tilgår alle opgaver med stor entusiasme og gåpåmod. Både når det drejer sig om headhunting og rekruttering, men også når vi tester en kandidat, som en virksomhed selv har fundet.

Du kan læse mere om Profilpartners, vores metoder og resultater på vores hjemmeside http://www.profilpartners.dk/, hvor du kan se en oversigt over aktuelle stillinger og kan oprette dig i vores emnebank, så vi på et tidspunkt også kan hjælpe DIG med at finde dit drømmejob!

Link ejer: Profilpartners

Dato tilføjet: december 11, 2015

Antal Hits: 0