ID: 20618

Title: Psykologfirmaet Kirsten Draiby - http://www.psykologfirmaet.com/

PageRank:

Beskrivelse:

Hos Psykolog Firmaet Kirsten Draiby har vi en innovativ tilgang i vores psykologiske rådgivning. Vi stræber efter altid at være samfundsorienteret i klinikken ved konstant at være omstillingsparate i forhold til den samfundsmæssige udvikling. Det betyder, at vi tilbyder psykologisk rådgivning via videosamtaler, chat eller mails, hvilket skal bidrage til at imødekomme de af vores patienter, der ikke har mulighed for at møde op i klinikken.

Vi tilbyder individuel terapi og gruppeterapi for både private, virksomheder og fagforeninger. Vi mener ikke, at vi som mennesker skal bære på følelser, der tynger os i vores hverdag. Har du stress, en personlig krise eller ønsker du udvikling, er vi til rådighed med personlig og psykologisk rådgivning.

Desuden tilbyder vi erhvervspsykologisk rådgivning for virksomheder, der ønsker at sætte fokus på arbejdsmiljøet eller vil skabe organisatorisk udvikling.

Du er altid velkommen til at kontakte os for spørgsmål til vores ydelser eller til en samtale om din situation. Du kan ringe til os på 86 10 20 85 eller skrive en mail til [email protected], så vender vi tilbage til dig.

Psykologfirmaet Kirsten Draiby

Ferdinand Sallings Stræde 2

8000 Aarhus C

86 10 20 85

Link ejer: Kirsten Draiby

Dato tilføjet: juni 24, 2016

Antal Hits: 0