ID: 13162

Title: Remote backup fremtidens backup - http://www.veloci-group.com/Remotebackup.html

PageRank:

Beskrivelse:

VELOCIGROUP’s VELOCIsecure Remote backup løsning sikrer, at virksomheden kan koncentrere sig om at drive forretningen uden at skulle tænke i dyrt backup- og recovery-software.

Datamængderne stiger, og samtidig bliver virksomhedens data mere og mere vitalt for den eksistens. Sådan en situation øger kravene til effektiv backup og nem og smidig genetablering af mistede data ved et eventuelt nedbrud, eller sletning af data ved uheld.

VELOCIGROUP har opbygget stor erfaring og knowhow indenfor remote backup af servere og arbejdsstationer. I flere år har vi håndteret remote backup for vores kunder, store som små virksomheder. Det giver tryghed for at vores løsninger fungerer.

VELOCIsecure Remote backup foregår via internettet med fokus på en sikker og hurtig gennemførsel af backup. Virksomhedens data overføres automatisk til VELOCIGROUP‘s datacenter på definerede tidspunkter. Dermed er backup ikke længere en kompliceret opgave, som virksomheden behøver at bruge tid og ressourcer på. Glem alt om det tidligere besvær med udskiftning af bånd og sikker opbevaring backup medier i brandskab eller uden for virksomhedens adresse.

Kontakt VELOCIGROUP og hør mere om, hvad VELOCIsecure Remote Backup kan betyde for din virksomhed.

Link ejer: VELOCIGROUP

Dato tilføjet: July 26, 2010

Antal Hits: 0