ID: 20534

Title: Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS - http://renexgulve.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Hos Rennex Terrazzo- og Gulvrenovering er vi førende inden for behandling og renovering af gulve lavet af hårdt materiale. Som virksomhed tilbyder vi gulvbehandling og renovering til store og små virksomheder, den offentlige sektor, organisationer og konsumenter. Vi har over 40 års erfaring, hvilket er din sikkerhed for, at alt vores arbejde bliver eksekveret af erfarne og meget kvalificerede arbejdsmænd. Vores arbejde udføres altid med henblik på at få et flot og rent gulv, der er modstandsdygtigt over for den daglige slitage som det bliver udsat for. Endvidere er vi konstant opmærksomme på at benytte materialer og metoder der dels er miljøvenligt og dels skåner gulvet. I øvrigt holder vi løbende øje med banebrydende, kreative produkter og rengøringsmidler til rengøring af gulve.

?

Udover de traditionelle afslibninger tilbyder vi dybderens. Dybderens øger levetiden af gulvbelægninger ligesom der tilsvarende ingen støv- og støjgener er forbundet med dybderens. Dybderens er ydermere et funktionelt og langt mere effektivt alternativ til andre behandlinger af gulve.

?

Som kunde er du altid mere end velkommen til at tage kontakt til Renex Terrazzo- og Gulvrenovering. Vi glæder os til at høre fra dig.

?

Renex Terrazzo- og Gulvrenovering ApS

Damhus Boulevard 69

2610 Rødovre

36460144

Link ejer: Frank Mathiasen

Dato tilføjet: april 26, 2016

Antal Hits: 0