ID: 20823

Title: Rest-Room By Norling - http://www.rest-room.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Mit navn er Jannie Norling, og jeg behandler med kropsterapi i Kastrup. Jeg har selv været vidne til, den store effekt kropsterapi kan have, og det var sådan jeg blev interesseret i terapien.

?

I min terapi har jeg en holistisk tilgang til det menneske, der står overfor mig. Terapien består hovedsageligt af en dybdegående massage, der fungerer afspændende og smertelindrende. Men jeg benytter også pulsering og akupressur for at sikre de mest optimale resultater.

?

Ved interesse, er det også muligt at komme til samtale, da min erfaring har sagt mig, at sind og krop er mere forbundet end vi nogle gange antager. Uanset hvilke behandlinger, du modtager, skal de gerne bidrage til, at du lærer at aflæse din krop bedre og du bliver afspændt og får slappet af.

?

Du er altid velkommen til at kontakte mig, hvis du har spørgsmål til mine behandlinger. Du kan ringe til mig på 71 70 79 59 eller sende en mail til [email protected] Vil du gerne bestille en tid, kan du gøre det direkte via min hjemmeside www.rest-room.dk. Jeg glæder mig til at give dig en behagelig behandling.

Link ejer: Rest-Room By Norling

Dato tilføjet: november 29, 2016

Antal Hits: 0