ID: 20600

Title: Restaurant Naert - http://www.restaurant-naert.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Leder du efter en restaurant i hovedstaden, som tilbyder nordisk-inspirerede smagsoplevelser? Restaurant Naert, på den gamle brostensbelagte gade, Pilestræde, tager udgangspunkt i det traditionelle nordiske køkken, men er samtidig ikke bange for at nytænke de klassiske konsistenser og smagskombinationer. Restaurant Naerts menukort udskiftes med sæsonen, da vi på denne måde kan tilberede det bedste naturen har at byde på.

Ordene kompromisløs, smagfuld og jordnær beskriver bedst Restaurant Naert. Vores indretning er simpel og sort/hvid, så fokus er på maden. Hos Naert har du bl.a. mulighed for at bl.a. smage andehjerte, rømme og svele. Oversete smage som vil pirre dine smagsløg.

Har du brug for mere info om Restaurant Naert, kan du altid kontakte os over mail på [email protected] eller over telefon på 61 15 71 57. Ønsker du blot at booke et bord, kan du bruge vores online bookingsystem.

Vi glæder os til at byde dig velkommen hos Restaurant Naert i hjertet af København, nærmere bestemt Pilestræde nr. 63, til et måltid, der mikser de oprindelige nordiske tilberedningsmetoder med moderne teknikker og smagskombinationer.

Restaurant Naert

Pilestræde 63

1112 København K

61157157

Link ejer: Simon Jangård Selliseth

Dato tilføjet: juni 16, 2016

Antal Hits: 0