ID: 20585

Title: Restaurant Vildt Godt - http://vildt-godt.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Vi hos Restaurant Vildt Godt ligger nær Holbæk by tæt på Holbæk Fjord. I de varme omgivelser i restauranten byder vi på eksotiske retter med vildt. Med inspiration fra den grønlandske gastronomi finder du i vores menukort delikate og veltilberedte vildtretter til de af vores gæster, der værdsætter mørt vildt. Vi serverer fx kødretter med rensdyr fløjet friskt ind fra Grønland. Mange af vores kulinariske oplevelser er slowfood, hvor bøfferne har længere tilberedningstid. Har du som besøgende lidt ekstra tid til aftenen kan vi uden at tøve også sige, at du som gæst ikke vil fortryde det. I ventetiden kan man altid finde behag i et godt glas vin fra det brede udvalg på vinkortet.

?

I restauranten er vores mål at give vores restaurantgæster en skøn oplevelse med kvalitetsmad og god stemning. Vi har fokus på en serviceminded betjening, og vi vil gerne sikre os, at alle besøgende har en skøn oplevelse i vores restaurant.

?

Du er velkommen til at sende os en mail, hvis du ønsker mere information om vores mad og vin, eller hvis du vil reservere et bord. Du kan altid skrive til os via e-mail på [email protected] Vi ser frem til at invitere jer indenfor til en anderledes smagsoplevelse i Holdbæk på Kalundborgvej 218.

?

Restaurant Vildt Godt

Kalundborgvej 218

4300 Holbæk

59 43 53 53

Link ejer: Birger Lundholm

Dato tilføjet: juni 7, 2016

Antal Hits: 0