ID: 21265

Title: Restyled by Tina Edgar - http://restyled.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Restyled er skabt af indretningsarkitekt Tina Edgar, der har ydet professionel indretningshjælp for private og erhvervskunder, der passer til hvem de er og deres behov. Tina Edgar har altid arbejdet ud fra den overbevisning, at det ikke behøver at være omkostningsfuldt at have et stilfuldt hjem. Og det kommer også til udtryk i Tina Edgars stilretning. Restyled forbinder moderne indretning med ældre møbler for at give hvert enkelt hjem sin helt egen personlige stil.

For erhvervskunder har hun mulighed for at hjælpe med både kontorer og showrooms, mens hun for boligejere kan hjælpe med alt fra farveprøver til en totalindretning af alle rum.

Vil du gerne have hjælp til din boligindretning, står Restyled gerne klar til at give dig en hånd. Restyled er placeret i Århus men hjælper gerne kunder fra hele Jylland, der ønsker ideer til deres indretning.

Vil du gerne have rådgivning om din indretning, kan du kontakte Restyled telefonisk på 26 36 12 91 eller skrive en mail til [email protected] Du kan også finde inspiration til din indretning ved at besøge hjemmesiden på www.restyled.dk.

Restyled by Tina Edgar
Edwin Rahrsvej 84
8220 Brabrand
26 36 12 91

Link ejer: Tine Krebs

Dato tilføjet: november 20, 2017

Antal Hits: 0