Warning: Declaration of AVH_Walker_Category_Checklist::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/onpart.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/4.2/class/avh-ec.widgets.php on line 0

Warning: Declaration of AVH_Walker_CategoryDropdown::walk($elements, $max_depth) should be compatible with Walker::walk($elements, $max_depth, ...$args) in /var/www/onpart.dk/public_html/wp-content/plugins/extended-categories-widget/4.2/class/avh-ec.core.php on line 0
Salon Platin ApS – Onpart.dk – Dansk Link Directory

ID: 21034

Title: Salon Platin ApS - http://platinhair.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Platin er en frisørsalon, der er beliggende i indre by i København K. Frisørsalonen drives til dagligt af Marlene og Iben og de sikrer, at kunderne modtager en kyndig vejledning i de produkter de bruger i frisørsalonen, frisørsalonen har også en grøn hårpleje serie. Der udføres herreklip, dameklip og børneklip i København K.

Stemningen i frisørsalonen lægger op til, at man kan tale om alt og der er en atmosfære, hvor kunderne kan føle sig godt tilpas. Udover dygtige frisører, så er deres team også dygtige inden for makeup og styling. Både Iben og Marlene deltager ofte i frisørkurser i både Danmark og udland, for hele tiden, at følge med tiden og være opdateret på de nyeste trends.

?

Hvis du ønsker at booke en tid hos salon Platin kan du gå ind på deres hjemmeside www.platinhair.dk, og gøre brug af online bookingen. Du kan også ringe på telefonnummer 31 90 20 70 eller sende en mail til platin@platinhair.dk.

Link ejer: Helle Vasker

Dato tilføjet: March 24, 2017

Antal Hits: 0