ID: 20416

Title: Saxenborg Rejser ApS - http://www.saxenborgrejser.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Søger du et troværdigt og servicemindet rejsebureau, der kan stå for at sammensætte dit næste store eventyr? Så sidder vi hos Saxenborg klar til at hjælpe dig. Vi er et rejsebureau med fokus på gode oplevelser og godt vejr. Vores rejsebureau er eksperter i langtidsferier , der går til et stort udvalg af forskelligartede byer og lande. Lige meget om du drømmer om museer og restauranter eller pool og drinks, kan Saxenborg Rejser hjælpe dig med at udleve dine drømme.

Saxenborg Rejsers særlige force består i at sammensætte ferier til de to skønne lande, Spanien og Italien. Som virksomhed sætter vi en stor ære i at orientere dig om alle detaljer om din rejse, så du kan slippe bekymringerne og kun fokusere på at nyde livet.

Saxenborg Rejsers rejseguides taler dit sprog, da god kommunikation er grundstenen i enhver god rejse. Vores rejseguider kender din destination ud og ind, så de kan vise dig landets bedste restauranter, seværdigheder m.m..

Saxenborg Rejser holder til i Herlev, på Smedeholm 12, men du er også velkommen til at kontakte os på telefon 36 96 56 64 eller sende os en besked på vores mail [email protected] Vi glæder os at assistere dig med at sammensætte den ideelle rejse til dig og din familie.

?

Kategori:

Link ejer: Saxenborg Rejser ApS

Dato tilføjet: december 10, 2015

Antal Hits: 0