ID: 21139

Title: Schreibers IVS - http://schreibers.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Virksomheden Schreiber var oprindeligt en møbelfabrik, men har gennem årene vendt sig mod fremstilling af unikke løsninger inden for træ-emballering – specielt vinkasser. Vi er stadig eksperter i emballage til vin, men nu fremstiller Schreibers i lige så høj grad emballeringsløsninger til andre formål og forretningsområder.

a

Schreibers fremstiller bokse, gaveæsker, produktdisplays og meget mere, selvfølgelig i materialer af god kvalitet.

?

Lige meget hvad dine behov er, er vi firmaet der kan levere det. Fortæl os om din idé, fx produkdisplay eller en vinreol, så fremstiller vi en prøve på dit produkt. Er du tilfreds med produktet, går vi i gang med at lave varerne, og din bestilling vil derefter være hos dig i løbet af syv dage.

?

Ønsker du specialfremstillet emballage til flasker, et lækker displaysystem, eller noget helt andet, der kan sætte dine produkter i et god lyst, så tag kontakt til os for individuel service og garanteret hurtig levering.

?

Vi har adresse i Tørring, på Torvegade 97, men servicerer kunder i hele Danmark. Vil du vide mere? Kontakt Schreibers via telefon +45 75 80 11 59 eller over mail [email protected] Vi glæder os til at fremstille dit produkt.

Link ejer: Kalle Sejler

Dato tilføjet: juli 5, 2017

Antal Hits: 0