ID: 21096

Title: Scs-Ren ApS - http://scs-ren.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Findes der noget bedre end altid at møde ind til et pletfrit og friskt kontor? Ordentlige arbejdsforhold og indeklima betyder meget for produktiviteten i en virksomhed. Ønsker du kontorrengøring i din virksomheds lokaler?

?

SCS, Super Clean Service, er en serviceminded samarbejdspartner i rengøringsbranchen. Med over 10 års erfaring kan vi levere rengøring og service af høj kvalitet. SCS udfører bl.a. rengøring, vinduespudsning, måtteservice og meget mere.

?

Det er en prioritet for os at sikre ordentlige arbejdsforhold for vores rengøringsassistenter. Vi arbejder ikke med underleverandører vi har et tæt forhold til alle medarbejdere, der er ansat direkte hos os. Alle rengøringsassistenter har ren straffeattest og er uddannede inden for deres fag.

?

I vores virksomhed har vi fokus på miljøvenlig rengøring. Vi benytter udelukkende miljøgodkendte rengøringsprodukter – når det lader sig gøre, Svanemærkede.

?

Vores personale rykker ud når du skal have gjort rent, fx efter en fest på dit diskotek eller efter et seminar på dit advokatkontor.

?

Ønsker du eller dit firma at høre mere om vores services, kommer vi gerne med et 100% uforpligtende overslag og tilbud tilpasset dine ønsker og behov. Tag endelig kontakt til os via mail [email protected] eller på nummeret 70 20 04 68. Vi ser frem til at hjælpe dig med din rengøringsopgave.

Link ejer: Åge Pedel

Dato tilføjet: maj 17, 2017

Antal Hits: 0