ID: 7109

Title: Selected FEMME/HOMME - http://www.selected.dk

PageRank:

Beskrivelse:

SELECTED /HOMME appellerer til den stærke og uafhængige mand med et selvsikkert og modent udtryk baseret på frihed, identitet og stil.

Signaturen i brandet er kvalitet, potentiale og variation. SELECTED/ HOMME er en hyldest til mangfoldighed og kombinerer coolness og det klassiske med rå, kantede detaljer. Looket opfordrer til at udtrykke forskellige dele af mandens personlighed og udnytte den stil, der passer til hans humør.

SELECTED /HOMME er en variation af udtryk symboliseret i fire forskellige linjer. Sammen omfatter de alt fra det trendy og kreative udtryk til det klassiske, maskuline business look.

SELECTED /FEMME
Inspireret af stærke og uafhængige personligheder hylder Selected/ Femme den kosmopolitiske kvinde med en klar identitet og modet til at skabe sin egen stil inden for det moderne look.

Udtrykket hos SELECTED/ FEMME er feminint, cool og chikt. Det repræsenterer en underspillet elegance og et enkelt look med fokus på høj kvalitet og genkendelige detaljer.

SELECTED /FEMME er gennemarbejdet og udfordrer visionen om at kombinere det uformelle feminine look og den klassiske skrædderkunst.

Link ejer: Asger Linneberg

Dato tilføjet: September 4, 2008

Antal Hits: 24