ID: 20381

Title: Simplia Ivs - http://simplia.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Har du en idé om at grundlægge dit eget firma, men holder frygten for de komplicerede regnskabsforhold dig fra at realisere din idé? Det er dette problem vi vil afhjælpe. Simplia er en nyligt startet virksomhed i vækst, hvis mål er at rådgive iværksættere og nystartede virksomheder med deres regnskabsmæssige udfordringer.

?

Simplias vision er at effektivisere samtlige procedurer ved at overtage hele virksomhedens regnskabsbehov, nemt og enkelt. Med en samarbejdsaftale med vores firma får du en loyal og kompetent samarbejdspartner, som gør din hverdag mindre kompliceret, så du kan sætte fokus på det du gør bedst, i stedet for at lade dig slå ud af det indviklede regnskab. Vi yder assistance til blandt andet bogføring, økonomisk rådgivning og andre administrative forhold.

?

Du finder os på Frederiksborggade 15, klods op af Nørreport st. og metro. At vores kontor ligger så centralt gør det hurtigt og enkelt for vores kunder at finde vores kontor, så vi kan påbegynde vores samarbejde hurtigst muligt.

?

Vi hos Simplia har fuld forståelse for, at det at have orden i regnskabet er af højeste prioritet, når man skal stå i spidsen for et firma, og af denne grund sætter vi fokus etablere en tæt relation til samtlige af vores kunder, så de kan være rolige ved at lade os stå for deres bogføring og årsregnskab. Ved hjælp af en kombination af kvalitetsbevidst og kyndig vejledning samt særligt fokus på klar kommunikation, sikrer vi os at vores kunders virksomheder har 100% styr på deres økonomiske forhold. Skal vi hos Simplia også give en hånd med i din virksomhed? Fang os på vores telefonnummer +45 70 87 83 92 eller på mail, [email protected] Vi glæder os at bistå dig med din økonomiske situation.

?

?

Simplia Ivs

Frederiksborggade 15,2.Sal

København K, 1360

42728212

Link ejer: Simplia Ivs

Dato tilføjet: november 4, 2015

Antal Hits: 0