ID: 7356

Title: Skabe forbindelser håndværker og forbruger imellem - http://netborder.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Netborder.dk er en nyere hjemmeside som tilbyder at skabe forbindelser håndværker og forbruger imellem.
Netborder.dk simplificerer opgaven konsumenterne er nødt til at gennemføre når han / hun skal indhente tilbud fra håndværkere.

Præciser blot arbejdets omfang en enkelt gang på portalen. Tre forskellige firmaer vil opsøge dig med dét i sinde at give et bud.
Servicen fra Netborder.dk er ganske uden beregning og ingen tvinger dig til at afslutte en handel.
Nu er det blevet enormt anerkendt og brugt at modtage håndværksmæssige priser og betingelser via nettet. Indtil idag har det været sådan, at man selv kontakter håndværkeren hver gang man har et arbejde, der skal varetages. Hvis denne fremadstormende tendens fortsat udvikles bare nær så hastigt, som vi har set det indtil idag, vil den traditionelle metode meget hurtigt være overstået. For i fremtiden er det firmaet som kontakter dig. Det kan ofte være en langsommelig og besværlig process at opsøge forskellige og uafhængige virksomheder med det ene formål, at fremskaffe alternative uafhængige forskellige bud at holde op mod hinanden. Bare at få lokaliseret nogle som har tid nok til at tage vare på dit stykke arbejde er for de fleste bygherrer en større udfordring. Netborder.dk kan assistere dig med at skabe kontakten mellem eksperter af enhver art og de kunder, som mangler deres eksperthjælp. Fremgangsmåden er således, at man indtaster sin opgave en enkelt gang på portalen Netborder.dk, og så er din opgave ikke længere. Inden for kort tid vil du blive taget kontakt til, af 3 uafhængige fagmestre, som hver især ønsker at tilse din opgave og tilbyde en pris. Dernæst udvælger du ganske enkelt det tilbud, som opfylder dine nødvendigheder på den bedste facon. Det skal dog lige tilføjes at det er helt fri for forpligtelser at indhente forskellige bud på Netborder.dk, så du er ikke tvunget til underskrivelse af aftalen.

I øvrigt er det uden beregning at bede om et flere forskellige håndværker tilbud hos Netborder.dk, på grund af at fagmanden må yde et mindre beløb som bidrager til at være medlem af denne ordning. Enkelte folk kunne derved spekulere på, om arbejdsstyrken derfor tillægger beløbet fra abonnementet når regnestykket skal gøres op, men sådan går det ikke til. Alle de indvolverede samarbejdspartnere har accepteret at bygherren vil modtage mange konkurrerende sideløbende tilbud. Af den årsag leveres du den bedste pris de er i stand til at præstere, i håb om at være dem der udvælges. Faktum er, at denne metode sikrer at opgaven udføres på én gang enklere og endda på bedre betingelser for bygherrer. Håndværkerens vinding kan ses i de flere handler han tilbydes, i forhold til den ældre metode, hvor kunden i reglen ledte efter eksperterne ved at bruge telefonbogen. Denne, som denne for øvrigt lige så vel betalte for at være repræsenteret i. For eksperten er dette lig med en 100 procent målrettet reklame, hvis man sammenligner med at poste penge i lokal håndbogen, de gule sider mm.

På Netborder.dk er det muligt at få fremskaffet arbejdstilbud fra malervirksomheder, snedkermestre, murermestre, smedesvende, gartnervirksomheder, brolægningsfirmaer, kloakmestre, møbeldesignere, samt næsten alle almindeligt benyttede håndværksbrancher, men ligeledes bogholderi, web-designere med videre. Mange nye erhverv kommer løbende til, så man kan altid prøve. Det er som bekendt ganske uden beregning og uden købetvang.

Link ejer: JJ and SR

Dato tilføjet: October 24, 2008

Antal Hits: 0