ID: 20903

Title: Smartmove.dk - http://smartmove.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Smartmove.dk er en butik som beskæftiger sig med salg af elcykler og Segways. Det er virksomhedens mission, at give kunderne de nyeste produkter inden for elektriske og miljøvenlige transportmidler.

Butikken er beliggende midt i København og er den eneste autoriserede forhandler og servicecenter af Segways i Danmark .

?

Målet er at give kunderne muligheden for at vælge et CO2 venligt transportmiddel med motor. Butikken ønsker kun at samarbejde med de bedste og mest anerkendte leverandører inden for branchen og sætter en ære i, at kunne levere de bedste produkter til deres kunder. Smartmove.dk tester selv cyklerne for at tjekke, at kunden får en fantastisk køreoplevelse og at kvaliteten til en hver tid er i top.

Butikken leverer cykler til hele landet og sørger for at cyklerne er færdigsamlet når de modtages af kunden. Alle de cykler der sælges er med kraftige motorer og batterier med lang levetid.

?

Du kan udforske dine muligheder for at købe elcykler og Segways, på butikkens hjemmeside www.smartmove.dk. Smartmove.dk kan også kontaktes telefonisk på 31 32 18 11 eller via. e-mailen [email protected]

Link ejer: Hans Lansing

Dato tilføjet: februar 3, 2017

Antal Hits: 0