ID: 7157

Title: Snedker – Gartner – VVS – tilbud - http://netborder.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Netborder.dk er en web-portal hvis funktion er at formidle kontakter fra håndværkeren til forbrugeren.

Netborder.dk forenkler poceduren konsumenterne skal gennemgå når denne indhenter tilbud fra eksperter. Forespørg bare på dit spørgsmål på hjemmesiden.

Mindst 3 konkurrerende virksomheder vil tage kontakt til dig med det formål at tilbyde en pris. Den form for service fra Netborder.dk er ganske uden beregning og uden at du er forpligtet til at købe noget.
Det er med tiden blevet yderst populært og udbredt at indsamle håndværksmæssige aftaleforslag ved brug af internettet. Frem til nu har det været sådan, at man som kunde selv kontakter fagmændene hver eneste gang man har et stykke håndværksarbejde, der skal klares.

Hvis denne fremskridende tendens skrider fremad bare nær så hastigt, som den har vist sig at gøre indtil idag, vil denne metode meget hurtigt være slut.

I tiden fremover vil det være fagmanden som ringer til dig. Tit og ofte kan det være et langsommeligt arbejde at skabe kontakt til forskellige virksomheder bare med det ene formål, at få frembragt lidt uafhængige tilbud til vurdering.
Selv det at få lokaliseret nogle håndværkere med tid nok til at tage og klare arbejdet er for mange en større udfordring.

Link ejer: netborder

Dato tilføjet: September 12, 2008

Antal Hits: 0