ID: 20512

Title: Søren Sørensen Advokatanpartsselskab - http://www.furesoeadvokaterne.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Har du brug for en juridisk ekspert, der kan assistere dig eller din virksomhed i juridiske tvister? I så fald er min virksomhed Søren Sørensens Advokatanpartsselskab et trygt valg.

?

Søren Sørensens Advokatanpartsselskab blev stiftet af advokat og juridisk ekspert Søren Sørensen i marts 2015. I sit juridiske arbejde gør Søren sig umage for at kommunikere i et letforståeligt sprog, så dig eller din virksomhed får et ordentligt udbytte af samarbejdet.

?

Søren beskytter dine interesser lige meget om du privat- eller erhvervskunde. Sørens arbejdsopgaver dækker et stort område, for privatpersoner kan der eksempelvis være tale om ægtepagter, testamenter og ejendomshandler og for erhverv generationsskifte, aftaleret, kontrakter og samarbejdsaftaler.

?

Er du kommet i en situation, hvor du er usikker på, hvorvidt advokatbistand er en nødvendighed? Så tøv ikke med at kontakte mig – det indledende møde er altid gratis.

?

Du finder Søren Sørensens Advokatanpartsselskab på Kultorvet 3, 2., 3520 Farum. Har du brug for mere information eller ønsker du at aftale et møde, er du altid velkommen til at tage kontakt til mig over telefon på nummeret 23 25 52 96 eller via [email protected] Jeg glæder mig til at snakke med dig.

?

Søren Sørensen Advokatanpartsselskab

Rådhustorvet 3 2

3520 Farum

23 25 52 96

?

Link ejer: Søren Sørensen Advokatanpartsselskab

Dato tilføjet: april 5, 2016

Antal Hits: 0