ID: 21169

Title: Søvnlab - http://soevnlab.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Virksomheden Søvnlab.dk består af medarbejdere med en tandlægefaglig baggrund, der arbejder for at dele deres viden om behandling af patienter med søvnapnø eller snorken. De kan stå for fremstilling af individuelt tilpassede snorkeskinner, der har skabt virkningsfulde resultater for adskillige patienter.

Søvnlab.dk ønsker at tilknytte deres medarbejdere til Danmarks mange tandklinikker, hvor de kan hjælpe med deres indgående viden om snorkeskinner og behandling af søvnapnø og snorken. Deres mål er at uddanne tandlæger landet rundt for at sikre patienter en behandling af høj kvalitet.

Mange patienter modtager behandling med CPAP, når de har en søvnlidelse. En snorkeskinne er en langt mere behagelig behandlingsform for patienten. En snorkeskinne kan ofte hjælpe op mod 40% af mennesker, der har problemer med søvnapnø.

Vil du læse mere om Søvnlab.dks produkter og ydelser, kan du besøge hjemmesiden på www.soevnlab.dk. Du er også velkommen til at kontakte dem, hvis du har spørgsmål på telefon 78 77 16 45.

Søvnlab.dk
Vester Voldgade 86
1552 København V
78 77 16 45

Link ejer: Rasmus Hansen

Dato tilføjet: august 21, 2017

Antal Hits: 0