ID: 20544

Title: Splitleasing – Leasing af firmabil - http://www.splitleasing.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Splitleasing

Med splitleasing er det nemmere, billigere og langt sjovere at køre firmabil. Splitleasing gør, at du ikke længere skal lade firmabilen stå på arbejdspladsen, når arbejdsdagen er slut.

?

Arbejdsbil uden beskatning

Når arbejdsgiver og arbejdstager deler eller splitter leasingaftalen mellem sig så kaldes det splitleasing. Splitleasing gør det muligt, at du kan køre privat i din firmabil uden beskatning, fordi den private kørsel er dækket af den private aftale, som arbejdstager har lavet med leasingselskabet. Splitleasing sikrer, at du sparer skatten af fri firmabil, men du skal i stedet betale den private andel af omkostningerne ved splitleasing, såsom førstegangsydelser, leasingydelser, brændstof, forsikringer, grøn ejerafgift mv. Disse omkostninger ved splitleasing bliver delt imellem leasingtagerne, firma og privat.

?

To ens leasingkontrakter

Arbejdsgiver og arbejdstager deler således alle driftsomkostninger. Firmabilen bliver således betydelig billigere for firmaet ved en splitleasing aftale. Der bliver lavet to ens leasingkontrakter, henholdsvis en kontrakt med arbejdstager samt en kontrakt med arbejdsgiver.

?

Slut med tidskrævende regnskaber

Splitleasing kan være en rigtig god ide. Særligt hvis der er tale om dyre biler og, hvis der tale om en lille privat anvendelse. Med splitleasing slipper arbejdsgiveren for en masse tidskrævende papirarbejde, og reducerer desuden de totale omkostninger. Selve regnskabet gøres let og enkelt ved hjælp af en elektronisk GPS baseret kørebog.

Med splitleasing afgøre du selv hvilken bil det skal være og selve kilometerforbruget afregnes månedligt.

Link ejer: Split

Dato tilføjet: maj 6, 2016

Antal Hits: 0