ID: 20615

Title: Sundhedshuset v/ Jesper Vrang Jørgensen - http://sundhedshuset.com/

PageRank:

Beskrivelse:

I vores tid er der særligt fokus på at leve et langt og sundt liv. Oplever du ubehag i din hverdag, bør du derfor straks søge professionel hjælp. Der er ikke nogen der skal trækkes med gener, der kan behandles.

?

Hos Sundhedshuset i Kolind arbejder vi for at fremme kropslig velvære. Vi tilbyder et stort udvalg af behandlinger, som omfatter bl.a. fysioterapi og træningshold. Vores særlige ekspertise ligger dog inden for den nye behandlingsform chokterapi. Er du impotent, har du springerknæ eller tennisalbue? I så tilfælde kan chokterapi være løsningen.

?

Chokbølgebehandling stimulerer kroppens evne til at reparere sig selv. Chokbølgerne er dermed med til at sætte skub i kroppens helende evner.

?

Sundhedshuset har også et veludrustet motionscenter med højt til loftet. Her kan du tilmelde dig hold eller træne med en personlig træner.

Har du behov for akupunktur, fysioterapi, zoneterapi, massage eller chokbølgebehandling har Sundhedshuset adresse på Nødagervej 9b i Koldind i Jylland. Derudover er du også meget velkommen til at tage kontakt til Sundhedshuset via mail [email protected] eller over telefon på 86 39 23 88. Vi glæder os til at hjælpe dig.

?

Sundhedshuset v/ Jesper Vrang Jørgensen

Nødagervej 9

Kolind, 8560

86 39 23 88

Link ejer: Sundhedshuset v/ Jesper Vrang Jørgensen

Dato tilføjet: juni 23, 2016

Antal Hits: 0