ID: 21110

Title: Tandfeerne - http://www.tandfeerne.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Er du på udkig efter en ny tandlæge? Og bor eller arbejder du i Vejle eller omegn? For at gøre processen så simpel som muligt, bør man altid vælge en tandlægeklinik i ens nærområde. Vi hos Tandfeerne er dine tandlæger i Vejle og vi er åbne for nye patienter.

?

Tandfeerne er en hyggelig og behagelig klinik, der består af et veluddannet hold af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, der ønsker at bevare dine tænder længst muligt.

?

Vi tilbyder alle almindelige tandbehandlinger som fx tandrensning og paradentosebehandling, men også avancerede indgreb såsom tandregulering og implantatbehandling.

?

Hos Tandfeerne tror vi på, at ingen patienter er ens og skal behandles derefter. I vores klinik er du ikke bare en patient, men et menneske med følelser og behov. Vi går højt op i at skabe en god og tryg stemning i vores klinik, så du ikke skal frygte din behandling.

?

Vores mål er at opretholde dine naturlige tænder, og dette gør vi bl.a. ved at tænke i langsigtede, forebyggende baner.

?

Har du spørgsmål til os, eller vil du oprette dig som ny patient, kan du altid tage kontakt til os, enten ved at sende en mail til [email protected] eller på telefon 75 82 01 70. Vi holder til i Vejle, nærmere bestemt Orla Lehmannsgade 1. Vi glæder os til at se dig.

?

Tandfeerne

Orla Lehmannsgade 1

7100 Vejle

75820170

Link ejer: Tandfeerne

Dato tilføjet: juni 7, 2017

Antal Hits: 0