ID: 20574

Title: Tandlæge Margit Larsen - http://www.margitlarsen.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Tænderne skal optimalt set forblive funktionsdygtige hele livet, og af denne grund er det essentielt at pleje dem godt og grundigt.

?

Det er en god idé at vælge en tandlæge, der ligger tæt på din bolig. Bor du i eller omkring Hasselager i Jylland, er Tandlæge Margit Larsen et godt valg.

?

Vi hos Tandlæge Margit Larsen har adskillige år bag os i branchen. Vores mission er, at yde professionel tandpleje med langsigtet virkning. Hos Tandlæge Margit Larsen er individuel service og klar information i højsædet. Er du patient hos os, sørger vi for godt overblik over behandlingsforløbet, hvilket gør, at du ikke behøver at bekymre dig om tandlægeskræk.

?

Tandlæge Margit Larsen tilbyder alt lige fra paradentosebehandling til bideskinner, så du kan bibeholde dine flotte, raske tænder.

?

Tandlæge Margit Larsen holder til på tæt på Århus, nærmere bestemt på Hovedvejen 46 i Hasselager. Har du brug for flere informationer, eller skal du bestille din næste tid, kan du altid tage kontakt til os på mail [email protected] eller via vores kontaktformular, som ligger på vores website. Vi glæder os til at hjælpe dig med at passe på dine tænder.

?

Tandlæge Margit Larsen

Hovedvejen 46

8361 Hasselager

86 28 45 15

Link ejer: Margit Larsen

Dato tilføjet: juni 3, 2016

Antal Hits: 0