ID: 20426

Title: Tandlægen i Fiolgade ApS - http://helsingoersmil.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Drømmer du om et skinnende, sundt tandsæt? Så kræver det opmærksom og konsekvent pleje samt regelmæssige tandlægetjek. Praktisk set er det smart, at vælge en tandklinik, der ligger tæt på dit hjem. Bor du i eller nær Helsingør, er Tandlægen i Fiolgade et godt bud.

Du vil opleve at vores klinik på Fiolgade er et sted hvor du kan føle dig godt tilpas, samtidig med at du kan du kan lægge dig i tandlægestolen i vished om, at du er i de bedste og mest kompetente hænder, når det kommer til tandbehandling. Et sundt smil – hele livet, er nemlig vores mål på klinikken.

Tandlægen i Fiolgade, Helsingingør, udfører alt tænkeligt tandpleje – lige fra forebyggende til behandlende. Alle behandlinger bliver selvfølgelig udført efter moderne behandlingsprincipper – som forårsager så lidt gene for patienten som muligt.

Alle tandtjek hos os tager udgangspunkt i den individuelle patient og denne persons særlige behov og ønsker for behandlingen. Vi har ikke travlt, men tager os tid til dig, så du får den bedst mulige behandling.

Vi holder til på Fiolgade 3, 3000 Helsingør, men ønsker du yderligere information eller ønsker du at skifte tandlæge til vores klinik, er du til hver en tid velkommen til at kontakte Tandlægen i Fiolgade på mail [email protected] eller på telefon +45 49 21 31 61. Vi glæder os til at hjælpe dig med at opnå et blændende smukt smil, der stråler af sundhed.

Tandlægen i Fiolgade ApS

Fiolgade 3

Helsingør 3000

49 21 31 61

Link ejer: Ida Mogensen

Dato tilføjet: januar 5, 2016

Antal Hits: 0