ID: 21230

Title: Tandlægerne Søndergade - http://galtentandlaeger.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Er det tid til at finde en ny tandlæge? Så er vi hos Tandlægerne Søndergade i Galten åben for patienttilgang.
Lad os stå for at kontakte din gamle tandlæge for at få udleveret dine journaloplysninger, så vi hurtigst muligt kan komme i gang med din behandling.
Vi er din professionelle tandlægeklinik i Galten, og vi glæder os til at se dig i vores klinik, så vi kan hjælpe dig med at bevare dit sunde tandsæt hele livet.
Tandlægerne Søndergade består af et et team af dygtige tandlæger, tandplejere og klinikpersonale. Vores ønske er at skabe en klinik præget af tillid og tryghed, så ingen skal frygte at gå til tandlægen.
Din nye tandlæge i Galten tilbyder alle almindelige tandbehandlinger, bl.a. paradentosebehandling og rodbehandling, men er en af de få klinikker i Danmark der har en OTP-maskine til avancerede panoramarøntgenbilleder.
Tandlægerne Søndergade holder til i Galtens bymidte, på Søndergade 3. Tager du bilen kan du parkere på Nytorv, tæt på klinikken. Ønsker du vide mere eller har du spørgsmål? Så er du velkommen til at kontakte os ved at skrive en mail til [email protected] eller ringe på +45 86 94 40 08. Når du savner en ny tandlægeklinik tæt på eller i Galten kan du altså regne med os!

Link ejer: christian

Dato tilføjet: oktober 6, 2017

Antal Hits: 0