ID: 20660

Title: Tandlægerne Strandgade 75 - http://www.strandgade75.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Tandlægerne Strandgade 75 er din professionelle tandlæge på Strandgade i Helsingør. Vi overtog tandklinikken i 2010, og vi har stor erfaring med at tilbyde kvalitetsbehandlinger efter de nyeste metoder. Vi tilbyder tandpleje til patienter fra Helsingør samt Espergærde, Ålsgårde og Humlebæk.

?

Vores mangeårige erfaring betyder også, at vi har stor ekspertise inden for en bred vifte af tandbehandlinger. De behandlingstyper vores patienter oftest efterspørger er tandblegning, behandling af knækkede tænder, rodbehandlinger, tandrensning og tandkroner.

?

Hos Tandlægerne Strandgade 75 er en af vores nøgleværdier tryghed, og derfor stræber vi altid efter at opretholde tilliden.

?

Vi er stolte af vores fag og sætter en ære i, at vores patienter har sunde tænder, og er tilfredse med det endelige resultat og går glade hjem. Det har altid været en passion. En af vores andre værdier er vi tilbyder moderne lokaler og apparaturer. Derfor har vi også moderniseret vores tandklinik og udstyr, for at vores kunder får de smukkeste smil.

Derfor holder vi os altid opdateret omkring nye tiltag i forbindelse med tandlægefaget.

?

Tandlægerne Strandgade 75

Strandgade 75B 1

3000 Helsingør

49 21 02 48

?

Link ejer: Tandlægerne Strandgade 75

Dato tilføjet: juli 21, 2016

Antal Hits: 0