ID: 20975

Title: Tandlægerne V. Tina Skovlund Nielsen - http://www.smildubare.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Det vrimler med tandlæger i Århus, men du skylder dig selv at undersøge udbuddet ordentligt, før du træffer din beslutning. Regelmæssige tandtjek er nemlig alfa og omega, hvis du ønsker bevare dine egne tænder længst muligt, og forudsætningen for et godt samarbejde med din tandlæge er, at du føler dig tryg og godt behandlet.

Hos Tandlægerne ved Tina Skovlund Nielsen lægger vi vægt på kvalitetsbevidst arbejde og at skabe en behagelig atmosfære for dit besøg.

Vi er et team bestående af fire tandlæger, 2 tandplejere og to klinikassistenter. Vi foretager alle normale behandlinger og tager gerne imod nye patienter.

Klinikken har eksisteret siden 1939 og har siden været kendt for en behagelig og venlig atmosfære, så ingen skal frygte at gå til tandlægen. Klinikken har en stolt historie, men er løbende blevet renoveret, så vi i dag er moderniseret efter de nyeste standarder.

Er du på udkig efter en ny tandlæge i eller omkring Århus, så er du velkommen til at kontakte Tandlægerne ved Banegårdspladsen 10 på telefon 86 13 56 55 eller via mail

Link ejer: Pia Skov

Dato tilføjet: februar 24, 2017

Antal Hits: 0