ID: 20991

Title: Tella Consultants IVS - http://tellaconsultants.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Tella Consultants arbejder med integration på mange forskellige niveauer i Danmark. Primært arbejder de med integrering, af de mange flygtninge som har søgt asyl i Danmark de seneste år. Tella Consultants arbejder med, at få skabt en sammenhæng mellem den kultur de kommer fra, til den kultur de kommer til i Danmark. Det vigtigste for virksomheden er, at de skaber forståelse hos flygtningene for den danske kultur og historie samtidig med, at de hurtigst muligt kommer ud af systemet, og bliver gjort til herre over eget liv. Derudover udbyder Tella Consultants en tolke service.

?

Tella Consultants higer efter, at øge standarden for integrationsprocessen og følger borgeren fra de ankommer til Danmark til de er integreret og er en aktiv del af det danske samfund. Virksomheden ønsker at informere nydanskerne om, hvad det vil sige at leve i Danmark De nye borgere, kan altså have behov for en tolk i Danmark, som hjælper dem med en tolke service.

?

Hvis du er interresseret i, at vide mere om Tella Consultants og deres services, er du velkommen til at besøge hjemmesiden www.tellaconsultants.dk, skrive en mail til [email protected] eller ringe på telefonnummer 51 95 33 53.

Link ejer: Jan Helveg

Dato tilføjet: marts 3, 2017

Antal Hits: 0