ID: 20854

Title: Terapi & Rådgivning v/Psykoterapeut Annemette Skriver MPF - http://www.krise-udvikling.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Er du ramt af en krise i dit liv, og ønsker du hjælp til at komme over på den anden side? Så kan et terapeutisk forløb være en god løsning til at få bearbejdet din situation. Mange mennesker vil i deres liv komme ud for en krise. Det kan være, at man rammes af stress, eller man er i sorg efter et tab.

Hos Annemette Skriver kan du i et terapeutisk forløb få støtte og hjælp til at rumme og bearbejde krisen, så du kan komme dig.

Annemette Skriver hjælper alle mennesker, der oplever at befinde sig i en krise. Det kan være unge, der oplever et pres i forbindelse med deres identitetsudvikling. Det kan være par, der ønsker rådgivning om deres parforhold. Og det kan være børn, der har mistet en forældre og har brug for støtte.

Alle er velkomne hos Annemette Skriver. Hun kan både yde terapi i hendes klinik beliggende i Holbæk samt i indre København to dage om ugen.

Vil du gerne have hjælp gennem et terapiforløb, kan du altid kontakte Annemette. Du kan henvende dig telefonisk på 30 26 56 44 eller skrive en mail til [email protected] Vil du læse mere om, hvad Annemette kan hjælpe dig med, kan du besøge hendes hjemmeside www.krise-udvikling.dk.

Link ejer: Janne Hansen

Dato tilføjet: december 14, 2016

Antal Hits: 0