ID: 20550

Title: Valby dyreklinik ApS - http://www.vetgruppen.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

VET Gruppen er en sammenslutning af dyrlæger, der har en stor passion for dyr. VET Gruppen omfatter tre professionelle klinikker i København og omegn, i hvilke vi tilbyder omhyggelig dyrlægebehandling til alt fra katte til kaniner.

?

Vores hold omfatter et stort antal specialister med hver deres kompetencer. På denne måde er du sikret en professionel og behagelig behandling, hvad end dit kæledyr skal neutraliseres eller ID-mærkes.

?

Vi arbejder på at fremdyrke gode, trygge rammer for dig og dit kæledyr. Dit dyrs sundhed er vores vigtigste prioritet.

?

Vi råder over nye operationsstuer med det nyeste udstyr samt behagelige indlæggelsesfaciliteter, så det er muligt for os at igangsætte behandlingsprocessen med det samme – hvis nødvendigt.

?

Vores tre klinikker har adresse i byerne Kastrup, Valby og Birkerød. Kunne du tænke dig mere information eller at bestille tid til et helbredstjek, så tag kontakt til VET Gruppen på en af vores tre mails eller på vores telefon 36 30 10 30. Kan du ikke besøge klinikken, kan vi også foretage konsultationer i dit eget hjem til en fair pris. Vi ser frem til at byde dig og dit kæledyr velkommen velkommen i en af VET Gruppens klinikker.

?

Valby dyreklinik ApS

Vigerslevvej 132

Valby 2500

36301030

?

Hjørnegårdens Dyreklinik Aps

Kastrupvej 243

Kastrup 2770

36301030

Link ejer: Valby dyreklinik ApS

Dato tilføjet: maj 10, 2016

Antal Hits: 0