ID: 20503

Title: Vivo design – Design til dit hjem - http://www.vivodesign.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Vivo design

Vivo design har mange forskellige ting i butikken. Det indebærer alt fra møbler til høretelefoner. Derfor ved at være centralt placeret i Køge er det muligt for Vivo design at have et kæmpe udvalg af interessante designer varer. De ting som du vil finde på vores hjemmeside eller i vores butik er alt sammen anderledes og måske in smule sjovt at se på. Vi har mange forskellige mærker alle med det samme som nævner. Det er alt sammen designet af skandinaviske designere.

Vi har en forkærlighed for det skandinaviske design, derfor kan du ofte opdage at vi har helt nye tilbud fra uge til uge. Samt at mange af vores produkter kun bliver forhandlet af Vivo design. Derfor har vi mange forskellige informationer om vores produkter.

Når du køber noget i Vivo design kan du være sikker på at vi altid samarbejder med lokale leverandører og design virksomheder, med produktion i Danmark. Samt at vi altid bruger bæredygtige metoder hvor det er muligt. Vi føler derfor i Vivo design at vores varer er det bedre, og at du fortjener dem det mere! Nogle af de møbler vi sælger er reoler, skamler, borde & stole, alt sammen fra nye skandinaviske designere.

Link ejer: Vivo

Dato tilføjet: marts 23, 2016

Antal Hits: 0