ID: 11308

Title: Wallstickers - http://Rosen-lund.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Wall stickers er en dekorativ mulighed for fornyelse i hjemmet.

Det er en rigtig sød vægdekoration at have tekster på vægge, skabslåger, døre, kasser til opbevaring, møbler, spejle, fliser mm. Med vores folietekster kan teksten stå lige og med en smuk skrifttype. Vi har mange søde franske, engelske og danske digte samt ordsprog og opskrifter til køkkenet.

Da vi selv producere alle vores wall-sticker/folietekster har du også muligheden for selv at komme med en ide til hvad der skal stå – et digt, et vers fra din yndlingssang eller en god opskrift til køleskabslågen. Skriv en mail til os med den ønskede tekst, skrifttype og mål på din tekst. Højde x Bredde. Så giver vi dig en pris og et udkast på din folietekst.

Det bedste resultat får man på lige, glatte og rene overflader som fx. malet træ, vinduer, glasvæv, malet tapeter mm. Wall stickers klæber ikke godt på vandskurede vægge, umalet tapeter, tekstiler, papir el. lign.

Men hvis du er i tvivl om din wall stickers kan klæbe på din væg, så send os en mail med navn og adresse og vi sender dig en “tester” helt gratis.

Link ejer: Tanja Lund

Dato tilføjet: November 19, 2009

Antal Hits: 0