ID: 20762

Title: Water For Life Denmark Aps - http://www.water-for-life.com/

PageRank:

Beskrivelse:

“Rent vand er den vigtigste ressource for alt liv, men uheldigvis er det ikke alle, der har adgang til det livgivende vand.

?

Ønsker du at have mulighed for at tappe læskende kildevand uden dårlig samvittighed? Den danske virksomhed, Water For Life, et et miljøbevidst projekt, der har en drøm om at hjælpe udsatte tørkeområder ved salg af koldt kildevand.

?

Sammen med Henning Larsen Architects har vi designet en køler til vand i miljøvenlig indpakning, også kaldet Bag-in-Box. Vi mener, at Water for Life er verdens vigtigste drikkevand, da vi skænker 10 procent af det vand vi sælger til vores kunder, til tørlagte områder i verden.

?

Water For Lifes vandkøler er idéel i private virksomheder eller offentlige steder hvor man har brug for forfriskende kildevand. Vandbeholderen lejes for et månedligt beløb på 329 kr. samt selvfølgelig den individuelle pris, så de liter vand man drikker.

?

Ved køb af en kildevandskøler fra Water For Life giver du både en hånd til miljøet, verdens udsatte tørkeområder og giver dine medarbejdere og kunder mulighed for at tappe læskende kildevand hver dag. Vil du vide mere om vores produkter og services, eller skal du blot bestille en ny drikkevandskøler? Så tøv endelig ikke med at kontakte Water For Life over vores mail [email protected] eller på tlf. 70 70 17 70. Vi glæder os til at hjælpe dig.

Link ejer: Water For Life Denmark Aps

Dato tilføjet: oktober 20, 2016

Antal Hits: 0