ID: 11164

Title: Webdesign & Webudvikling – 2ndEffect.dk - http://2ndeffect.dk

PageRank:

Beskrivelse:

Hos 2ndEffect designer vi efter den overbevisning, at en god dialog med kunden er vigtigt for at kunne ramme de tanker kunden har. Vi udvikler primært i PHP & MySQL, men har også erfaring i en lang række andre teknologier. I forhold til de store De store vælger typisk en lukket udviklingsmodel, hos 2ndEffect har vi valgt at basere os på Open Source. Dette sikrer at der altid vil være et stort bagland og support muligheder, for de løsninger vi udvikler. For vores kunder betyder dette, at løsningen at sikret langt ud i fremtiden, og altid vil kunne blive videreudviklet.

I forhold til de store, er bureaukratiets gang hos os ligetil. Ændringer kan blive gennemført hurtigt, da der er direkte adgang til beslutningstagerne. Vi er ikke bundet til en teknologi, og kan hurtigt tilpasse os kundens behov. Inhouse Hos 2ndEffect foregår det meste inhouse, hvilket giver et tæt samarbejde mellem webdesigner og udvikler, så projekterne løses gnidningsfrit og hurtigst muligt.

Vi mener dette giver kunden den bedst mulige process, og sikrer at kunden kender sin webdesigner og udvikler, da det ikke spredt til flere instanser.

Erfaring 2ndEffect er et ungt team med fingeren på pulsen, men på trods af det har vi mange års erfaring indenfor webdesign, udvikling og SEO / Søgemaskineoptimering.

Vi har været med lige fra starten af Internettet som vi kender det i dag, og har derfor fulgt udviklingen tæt og afprøvet mange teknologier, for at kunne finde frem til dem der er bedst og har bevist sit værd.

På baggrund af dette mener vi, at vi kan skabe stabile og holdbare løsninger, som ikke kun virker nu, men også mange år ud i fremtiden.

Link ejer: Dennis H. Narvedsen

Dato tilføjet: november 6, 2009

Antal Hits: 0