ID: 20947

Title: Weiles Fotografi / Billedkomponisten.dk - http://billedkomponisten.dk/

PageRank:

Beskrivelse:

Billedkomponisten er startet af fotograf Søren Weile som igennem flere år har kunne formå at fange de vigtigste begivenheder i kundernes liv. Han er meget begejstret for sit felt og ser sine billeder som en kunstart.

?

Sørens fotostudie er beliggende i København ikke langt fra Københavns lufthavn. BIlledkomponisten har over tid arbejdet med en masse forskellige varianter af fotografier blandt andet portrætter, reklame og industri fotos til forskellige danske virksomheder. Der bliver selvfølgelig også taget billeder for og af private som gerne vil have foreviget øjeblikke gennem portrætter, gruppebilleder eller bryllupsbilleder.

?

Fotografen ønsker at tage billeder hvor kunden er i sit rette element hvis kunden har et ønske om, at blive fotograferet uden for studie, kan fotografen også gøre det. Fotograf Søren Weile vil altid tage en kreativ vinkel på en opgave, derfor kan kunderne altid vente sig et højt kompetenceniveau, og kunderne kan forvente at mærke fotografens store passion for faget.

?

Du er altid velkommen til at se Sørens flotte fotografier på www.billedkomponisten.dk. Vil du gerne bestille en tid hos fotografen, kan du kontakte billedkomponisten på mail til [email protected] eller ringe på telefon 26 73 22 08.

?

Weiles Fotografi / Billedkomponisten.dk

backersvej 121

2300, Københavns S

26732208

Link ejer: Klara Kvist

Dato tilføjet: februar 15, 2017

Antal Hits: 0